Brandmelding Installatie


 


Hoewel de kans op brand aanzienlijk kleiner is dan de kans op inbraak, zijn de gevolgen van brand doorgaans veel ernstiger. Het is daarom zeker nuttig om extra aandacht te besteden aan het voorkomen en snel detecteren van brand in uw woning of bedrijfspand.
Als er sprake is van een beginnende brand, is het van cruciaal belang dat deze in een zo vroeg mogelijk stadium wordt gesignaleerd. Hoe eerder er kan worden begonnen met blussen, hoe kleiner de gevolgschade zal zijn. Door uw brandalarm te laten installeren door Tovenaar Techniek wordt uw woning of bedrijfspand een stuk veiliger.

Voor vragen en om wensen of mogelijkheden te bespreken kunt u ons altijd bellen.

 

Krijg bescherming tegen brand met onze alarminstallatieservices

Een goed elektronisch beveiligingssysteem voorkomt geen brand, maar kan wel uw leven en dat van uw dierbaren helpen beschermen. Met het systeem kunt u een brandend huis op tijd verlaten en tegelijkertijd het verlies van eigendommen minimaliseren door tijdig de juiste autoriteiten te waarschuwen.
Een beveiligingssysteem kan bestaan uit een afzonderlijk brandbeveiligingssysteem, maar een inbraakbeveiligingssysteem kan ook uitgebreid worden met diverse branddetectieapparatuur. Tovenaar Techniek heeft ruime ervaring met het adviseren, installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van elektronische brandbeveiligingssystemen en stelt deze expertise te allen tijde ter beschikking.


Met een goed brandbeveiligingssysteem kunt u nu met een gerust hart slapen. Wist u dat slapende mensen niets ruiken en dat het risico op verstikking door rook groter is dan het risico door de brand zelf? Rookmelders zorgen ervoor dat rook snel wordt gedetecteerd en verkleinen zo de kans op ongevallen.
De complete elektronische beveiligingsoplossingen van Tovenaar Techniek, waaronder innovatieve brandmeldsystemen, kunnen u een veilig gevoel geven.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


+31 85 130 1496


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 08.00 - 17.00 uur