Intercom videofoon 

 


 


Waarom voor ons kiezen om intercom te installeren?

Een professionele intercominstallateur is een echte meerwaarde voor de beveiliging van uw woning of organisatie. Onze ervaring en opleiding maken ons de perfecte partner voor het installeren van intercomsystemen. Dit garandeert onze expertise en staat voor het kwaliteitslabel voor elektronische inbraakbeveiliging. Onze professionele intercominstallateur zorgt ervoor dat uw video/intercomsysteem met de nodige precisie en technische integraties wordt geïnstalleerd. Bovendien werkt onze installateur snel en accuraat, waardoor efficiëntie gegarandeerd is!

Voor vragen en om wensen of mogelijkheden te bespreken kunt u ons altijd bellen.

 
Laat uw gebouw beveiligen door onze betrouwbare Intercom Installatiemonteurs

Tovenaar Techniek neemt de beveiliging van uw domein zeer serieus. Wij kiezen voor een gedegen aanpak en voeren eerst een risicoanalyse uit van de beveiliging van uw bedrijf of particuliere woning. Wij kijken dan welke intercom/videobeveiligingsoplossingen voor uw situatie gewenst zijn. Onze installateur gaat aan de slag en garandeert jouw gevoel van veiligheid.

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor de installatie van een intercomsysteem

Binnen onze organisatie voorzien wij zowel particulieren als bedrijven van een compleet en betrouwbaar intercominstallatiesysteem. Onze technieker zorgt voor een feilloze integratie van uw intercomsysteem met andere systemen. De kosten van uw video-/intercominstallatie zijn afhankelijk van veel factoren, zoals het type systeem.

Bovendien zijn deze installaties beveiligd tegen ontkoppeling en stroomuitval. Onze video-installateur installeert altijd een installatie op maat van uw bedrijf of woning.

Tenslotte kunt u ervoor kiezen om uw alarmsysteem aan te sluiten op onze meldkamer. Zo wordt ieder alarm automatisch doorgestuurd en opgevolgd.

Tovenaar Techniek uit Monster komt graag bij u langs voor het installeren van een alarmsysteem. Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen of het offerteformulier in te vullen. Ook als u vragen heeft of deskundig advies wilt, kunt u ons via deze weg bereiken. Samen bepalen wij welk type alarm het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand en installeren en installeren wij de beveiliging op professionele wijze.

Tot slot kunt u ervoor kiezen om uw alarmsysteem aan te sluiten bij onze meldkamer. Op die manier wordt elk alarm automatisch doorgestuurd en opgevolgd.

Voor de installatie van een alarminstallatie komt Tovenaar Techniek uit Monster graag bij u langs. Neem hiervoor contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen  of door het offerteformulier in te vullen. Ook wanneer u vragen heeft of deskundig advies wilt, bereikt u ons op deze manier. Samen kijken we welk type alarm het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand en installeren en plaatsen we de beveiliging op een professionele manier.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


+31 85 130 1496


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 08.00 - 17.00 uur