Over ons

Welkom bij Tovenaar Techniek

Bij Tovenaar Techniek creëren we niet alleen elektrische installaties, maar ook magische ervaringen voor onze klanten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en staat bekend om onze unieke aanpak waarbij we complexiteit omzetten in eenvoudige en betoverende oplossingen. Onze klanten noemen ons niet voor niets Tovenaars – een bijnaam die ons inspireerde om onze bedrijfsnaam te veranderen van BIM e-installaties naar Tovenaar Techniek.

Onze Missie en Waarden

Onze missie is helder: klanttevredenheid staat centraal. Wij geloven in transparante en eerlijke prijzen, hoogwaardige materialen, en vakkundige en betrouwbare monteurs. Wij willen Nederland nog mooier maken door te verlichten en mensen te laten genieten van comfort, ondersteund door onze 24/7 elektra service. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten nooit zonder stroom zitten.

Diensten en Expertise

Wij bieden een breed scala aan elektrotechnische diensten voor zowel woningbouw als utiliteit. Onze specialiteiten omvatten:

Wat ons onderscheidt van andere elektriciens is onze directe beschikbaarheid, hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen, en onze toewijding om altijd de beste oplossing te vinden voor onze klanten.

Ons Team

Onze ervaren elektriciens zijn de ware magiërs achter onze successen. Ze zijn bekwaam, creatief en probleemoplossend ingesteld. Met diploma’s en certificaten zoals NEN 1010 en VCA, zijn ze goed opgeleid en blijven ze continu op de hoogte van de nieuwste technologieën en methoden. Ons team stopt niet bij het einde van de werktijd – we werken door totdat het werk af is en onze klanten tevreden zijn.

Klantrelaties

Bij Tovenaar Techniek luisteren we goed naar de wensen van onze klanten en denken we actief mee om hun dromen te realiseren. Wij zijn klantvriendelijk, betrouwbaar en houden ons altijd aan onze afspraken. We leveren hoogwaardig werk op tijd en zorgen ervoor dat elke klant tevreden is met het eindresultaat.

Innovatie en Duurzaamheid

Wij werken met de nieuwste systemen en materialen om duurzame en energie-efficiënte installaties te leveren. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, en dankzij onze ervaren monteurs kunnen wij hoogwaardige en toekomstbestendige oplossingen bieden.

Betrokkenheid bij de Gemeenschap

Wij ondersteunen goede doelen en zijn actief betrokken bij de gemeenschap. Binnenkort starten we zelfs onze eigen foundation voor goede doelen, waarmee we nog meer kunnen bijdragen.

Waarom Tovenaar Techniek?

Wij zijn een compleet bedrijf dat zich onderscheidt door onze betrouwbaarheid, snelheid, kwaliteit, betaalbaarheid en veelzijdigheid. Wij maken gebruik van bestaande ervaringen en vermijden fouten die anderen maken. Wij zijn de perfecte keuze om uw wensen te realiseren.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.