Kookgroep installatie

Krachtige kookgroepen voor jouw keuken

In elke keuken, of het nu thuis is of in een professionele omgeving, is een betrouwbare stroomvoorziening essentieel. Met een kookgroepinstallatie zorgen we ervoor dat je genoeg vermogen hebt voor al je kookapparatuur. Zo kun je veilig en efficiënt koken, zonder je zorgen te maken over stroomuitval of overbelasting van het elektriciteitsnet.

 

Waarom een kookgroep installeren?

Een kookgroepinstallatie biedt de benodigde stroomcapaciteit voor krachtige elektrische kookplaten, ovens en andere keukenapparatuur. Of je nu een professionele chef-kok bent die een drukke keuken runt of gewoon een enthousiaste thuiskok bent die van koken houdt, een goed functionerende kookgroep is essentieel voor een optimale kookervaring.

 

Wat we voor je kunnen doen

Advies en inspectie

Onze ervaren technici adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw keuken en ontwerpen een kookgroepinstallatie die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Installatie

We zorgen voor een vakkundige installatie van je kookgroep, met gebruik van hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap.

Onderhoud en inspectie

Om ervoor te zorgen dat je kookgroep altijd optimaal blijft functioneren, bieden we periodieke onderhouds- en inspectiediensten aan.

Storingsdienst

Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan staan onze experts 24/7 voor je klaar om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Perilex Aansluiting

Een standaard stopcontact is algemeen bekend en overal in huis te vinden, maar krachtige apparaten zoals een elektrische kookplaat of vaatwasser vereisen een Perilex aansluiting. Dit speciale stopcontact levert meer stroom dan een standaard stopcontact.

Belangrijk is dat een Perilex aansluiting op twee manieren kan worden aangesloten:

Fase aansluiting

Bij het installeren van een kookgroep krijgen we vaak de vraag: “Moet ik een 2-fase of een 3-fase inductieplaat aanschaffen?” Dit hangt af van uw huidige installatie. Een 2-fase installatie is energiezuiniger, neemt minder ruimte in en bespaart installatiekosten, terwijl een 3-fase installatie meer vermogen biedt, tijd bespaart, beter omgaat met elektriciteitsbelasting en klaar is voor toekomstige uitbreidingen.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van Kookgroep Installatie

Met een kookgroep installatie ben je verzekerd van voldoende elektriciteit voor je keukenapparatuur, wat resulteert in een efficiënte en veilige kookervaring. Hier zijn enkele voordelen:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over laadpaal installatie

Ja, voor een laadpaal heb je een aparte aansluiting nodig die voldoende vermogen kan leveren.

Ja, wij kunnen laadpalen installeren in appartementencomplexen, mits er voldoende ruimte en elektrische capaciteit beschikbaar is.

De duur van de installatie hangt af van verschillende factoren, maar meestal duurt het één tot enkele dagen.

Ja, wij bieden ook oplossingen voor het installeren van laadpalen die gebruikmaken van zonne-energie.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.