3 Fase aansluiten

Meer vermogen en stabiliteit voor je elektrische installatie

Sommige huishoudens en bedrijven hebben meer vermogen nodig dan een standaard éénfase-aansluiting kan bieden. Een driefase-aansluiting levert meer vermogen en zorgt voor een stabielere en efficiëntere elektrische installatie. Of je nu zware apparatuur wilt gebruiken of je woning toekomstbestendig wilt maken, wij kunnen je helpen met het aansluiten van driefasestroom.

Waarom een 3 fase aansluiting?

Een driefase-aansluiting biedt verschillende voordelen, zoals meer vermogen, minder kans op overbelasting en een stabielere spanningsverdeling. Dit is vooral handig voor het gebruik van zware machines, elektrische voertuigen of als je van plan bent je energiebehoefte in de toekomst uit te breiden.

Wat we voor je kunnen doen

Inspectie en advies

Onze ervaren elektriciens komen langs voor een grondige inspectie van je huidige elektrische installatie. We kijken of een driefase-aansluiting nodig is en geven je advies op maat.

Ontwerp en planning

We ontwerpen een plan voor de driefase-aansluiting dat past bij jouw behoeften en voldoet aan de veiligheidsnormen. We zorgen voor een strakke planning, zodat alles soepel verloopt.

Installatie

Ons team van gekwalificeerde elektriciens zorgt voor een professionele installatie van de driefase-aansluiting. We werken snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk hinder hebt.

Certificering en keuring

Na de installatie regelen we alle certificeringen en keuringen. Zo weet je zeker dat je nieuwe driefase-aansluiting helemaal volgens de regels en veilig is.

1 Fase of 3 Fase aansluiting

Overweeg je een 1 Fase of 3 Fasen aansluiting? Bij het maken van deze keuze is het belangrijk om jouw specifieke behoeften en het benodigde elektrisch vermogen te beoordelen. Voor normaal gebruik in een woning of klein bedrijf volstaat meestal een 1-fase aansluiting. Echter, als je van plan bent zware apparatuur zoals een inductiekookplaat, elektrische oven of snellader voor een elektrische auto te gebruiken, is een 3-fase aansluiting geschikter. Dit biedt meer vermogen om meerdere zware apparaten tegelijkertijd te gebruiken zonder prestatieverlies. Een 3-fasen aansluiting bestaat uit drie kabels en wordt gebruikt voor hoog energieverbruik bij apparaten zoals inductiekookplaten met meerdere pitten, grote ovens, jacuzzi’s, sauna’s en elektrische warmtepompen.

Onze gecertificeerde elektriciens staan klaar om jouw situatie te bekijken en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten van het overschakelen van 1 fase naar 3 fase.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van 3 Fase Aansluiten

Met een 3 fase aansluiting krijg je meer vermogen en stabiliteit voor zwaardere elektrische belastingen. Enkele voordelen zijn:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over 3 fase aansluiting

Je hebt een driefase-aansluiting nodig als je elektrische installatie meer vermogen vraagt dan een éénfase-aansluiting kan bieden. Denk aan zware machines of uitgebreide elektrische systemen.

Ja, vaak kan je bestaande installatie worden aangepast. Onze elektriciens bekijken dit tijdens de inspectie.

De installatie duurt meestal één tot twee dagen, afhankelijk van hoe complex de klus is.

De kosten hangen af van jouw specifieke situatie en de aanpassingen die nodig zijn. We geven je een duidelijke offerte na de inspectie en het adviesgesprek.

Blogs

Interessante blogartikelen

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.