Elektra renovatie

Moderne oplossingen voor oude systemen

Verouderde elektrische systemen kunnen een risico vormen voor de veiligheid en efficiëntie van je woning of bedrijfspand. Een elektra renovatie biedt een oplossing om verouderde bedrading, stopcontacten en schakelaars te vervangen, waardoor je elektrische systeem weer voldoet aan de moderne normen en veiligheidsvoorschriften. Tovenaar Techniek staat klaar om deze renovaties professioneel uit te voeren.

Waarom elektra renoveren?

Een elektra renovatie kan verschillende voordelen bieden, waaronder een verbeterde veiligheid, verhoogd comfort en energie-efficiëntie. Het kan ook helpen om elektrische storingen en brandgevaar te voorkomen, wat essentieel is voor de bescherming van je woning of bedrijfspand.

Wat we voor je kunnen doen

Advies en inspectie

Onze ervaren elektriciens voeren een grondige inspectie uit van je elektrische systeem en geven advies over welke renovaties nodig zijn om de veiligheid en prestaties te verbeteren.

Renovatie en upgrading

We vervangen verouderde bedrading, stopcontacten, schakelaars en andere componenten door moderne en energie-efficiënte alternatieven, zodat je elektrische systeem weer voldoet aan de hedendaagse normen.

Certificering en keuring

Na de renovatie zorgen we voor de nodige certificeringen en keuringen om te garanderen dat je elektrische systeem voldoet aan alle wettelijke voorschriften en veiligheidsnormen.

Storingsdienst

Mocht er na de renovatie een storing optreden, dan staan onze experts klaar om het probleem snel en professioneel op te lossen, zodat je elektrische systeem optimaal blijft functioneren.

Wanneer moet elektra vervangen worden?

Als jouw huis wat ouder is en oude stroomkabels heeft, kan het verstandig zijn om de elektra te renoveren. Elektriciteitskabels kunnen door de jaren heen slijten, wat het risico op kortsluiting en brand verhoogt. Dit kan leiden tot stroomuitval in huis.

Hoewel het verhelpen van kortsluiting niet altijd eenvoudig is, is het soms noodzakelijk, vooral bij oudere woningen met verouderde bedrading. Bij nieuwbouwwoningen is dit vaak minder een probleem. Tovenaar Techniek staat klaar met informatie en advies als jij elektra wil aanleggen of renoveren.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van Elektra Renovatie

Met een elektra renovatie verbeter je de veiligheid, efficiëntie en functionaliteit van je elektrische systeem. Enkele voordelen zijn:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over elektra renovatie

Een elektra renovatie is nodig als je elektrische systeem verouderd is, als je regelmatig elektrische storingen ondervindt, of als je de veiligheid en efficiëntie van je elektrische systeem wilt verbeteren.

De duur van een elektra renovatie hangt af van de omvang van het project, maar meestal duurt het enkele dagen tot een paar weken.

In de meeste gevallen kunnen we de renovatie uitvoeren zonder dat je je woning hoeft te verlaten, maar we zullen proberen eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Ja, we kunnen tijdens de renovatie ook extra stopcontacten, verlichting of andere elektrische voorzieningen installeren als dat nodig is.

Blogs

Interessante blogartikelen

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.