Vloerverwarming

Ontdek het Comfort van Vloerverwarming

Met vloerverwarming geniet je van een comfortabel en gelijkmatig verwarmd huis, zonder dat je radiatoren nodig hebt. Het zorgt voor een aangename warmteverspreiding door de hele ruimte, vanuit de vloer omhoog. Of je nu een nieuwe woning bouwt of je bestaande huis renoveert, vloerverwarming is een efficiënte en luxe optie voor verwarming.

Efficiëntie en Energiebesparing

Vloerverwarming is niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. Door de gelijkmatige verwarming van de vloer kunt u de thermostaat lager instellen zonder in te leveren op comfort. Dit leidt tot lagere energierekeningen en een duurzamer energieverbruik, waardoor vloerverwarming een verstandige investering is voor de lange termijn.

Wat we voor je kunnen doen

Advies en ontwerp

We bieden professioneel advies en ontwerpen een vloerverwarmingssysteem dat perfect past bij jouw woning of bedrijfspand.

Installatie

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van het vloerverwarmingssysteem, met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

Onderhoud en inspectie

We bieden periodiek onderhoud en snelle reparatieservices om ervoor te zorgen dat je vloerverwarmingssysteem optimaal blijft functioneren.

Storingsdienst

Bij eventuele problemen staan onze experts 24/7 paraat om storingen snel en efficiënt op te lossen, zodat je nooit in de kou komt te zitten.

Onder welke soorten vloeren kan je vloerverwarming plaatsen?

Een belangrijke regel voor vloerverwarming is: hoe dunner de vloer, hoe beter de warmteoverdracht.

Tegels en steen: Deze materialen hebben een hoge thermische geleidbaarheid, waardoor ze snel warm aanvoelen en warmte goed vasthouden.

Houten vloeren: Vloerverwarming kan goed gecombineerd worden met houten vloeren, vooral parketvloeren. Massief hout is minder geschikt vanwege de dikte.

PVC- en vinylvloeren: Deze vloeren zijn prima te combineren met vloerverwarming.

Tapijt: Ook geschikt als vloerbedekking boven vloerverwarming.

Gietvloeren: Deze vloeren warmen geleidelijk op en verdelen de warmte gelijkmatig. Dit is anders dan cementdekvloeren, die minder goed tegen temperatuurwisselingen kunnen.

Vloerverwarming kan zowel onder nieuwe als bestaande vloeren worden geplaatst. Twijfel je of jouw vloer geschikt is? Onze specialisten geven professioneel advies op maat.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van vloerverwarming

Een airco biedt tal van voordelen die je woon- en werkcomfort aanzienlijk verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van een airco:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over vloerverwarming

Vloerverwarming kan efficiënter zijn dan radiatoren omdat het gelijkmatig warmte verspreidt over de hele vloer, waardoor er minder warmteverlies optreedt. Hierdoor kan het energieverbruik verminderen en kunnen de energiekosten dalen.

Ja, vloerverwarming kan worden geïnstalleerd in zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Bij bestaande woningen zijn er verschillende systemen beschikbaar die kunnen worden aangepast aan de bestaande vloeropbouw, waardoor het geschikt is voor renovatieprojecten.

De opwarmtijd van een vloerverwarmingssysteem hangt af van verschillende factoren, zoals het type vloer, de isolatie en het vermogen van het verwarmingssysteem. Over het algemeen duurt het enkele uren voordat de vloer op de gewenste temperatuur is.

De kosten voor het installeren van vloerverwarming variëren afhankelijk van factoren zoals het type vloerverwarmingssysteem, de grootte van de te verwarmen ruimte, de complexiteit van de installatie en eventuele voorbereidende werkzaamheden. Het is raadzaam om een professionele offerte aan te vragen om een nauwkeurige schatting te krijgen van de kosten voor uw specifieke situatie.

Blogs

Interessante blogartikelen

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.