Airco

Airco's zijn een duurzame investering

Moderne airco’s zijn energiezuiniger dan ooit, wat betekent dat je op de lange termijn kunt besparen op energiekosten. Ze bieden een aangenaam binnenklimaat, waardoor je comfort en productiviteit toenemen. Door te kiezen voor een airco met een hoog energielabel, verminder je ook je CO2-uitstoot, wat beter is voor het milieu. Daarnaast gaan deze apparaten lang mee, waardoor je jarenlang kunt profiteren van een comfortabele leefomgeving.

Waarom een airco installeren?

Een airco zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat door de temperatuur en luchtvochtigheid te reguleren. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar ook je productiviteit, omdat je beter kunt werken en slapen in een koele omgeving. Daarnaast beschermt een airco je elektronische apparaten tegen oververhitting, wat hun levensduur verlengt. Het installeren van een airco kan ook de waarde van je woning verhogen, omdat het als een aantrekkelijk extraatje wordt gezien door potentiële kopers. Kortom, een airco is een slimme investering in comfort en duurzaamheid.

Wat we voor je kunnen doen

Advies en ontwerp

Wij bieden deskundig advies en ontwerpen een airco-installatie die perfect past bij jouw behoeften en budget. Of het nu gaat om een enkele ruimte of een compleet gebouw, wij zorgen voor een optimale oplossing.

Installatie

Onze gecertificeerde monteurs installeren je airco snel en efficiënt. We zorgen ervoor dat het systeem correct wordt geïnstalleerd en getest, zodat je meteen kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Onderhoud en inspectie

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de langdurige werking van je airco. Wij bieden onderhouds- en inspectiediensten om ervoor te zorgen dat je airco altijd optimaal presteert.

Storingsdienst

Mocht je problemen ondervinden met je airco, dan staan wij 24/7 voor je klaar om storingen snel en efficiënt op te lossen. Onze storingsdienst zorgt ervoor dat je nooit lang zonder koeling zit.

Moet ik een aparte stroomaansluiting hebben voor mijn airco?

Ja, het is vaak noodzakelijk om een aparte stroomaansluiting te hebben voor je airco. Airconditioners verbruiken namelijk veel stroom, en een aparte aansluiting helpt overbelasting van je bestaande elektrische systeem te voorkomen. Dit zorgt niet alleen voor een efficiëntere werking van je airco, maar verhoogt ook de veiligheid in je huis.

Bij Tovenaar Techniek zorgen we ervoor dat de stroomaansluiting voor je airco professioneel en volgens de veiligheidsnormen wordt aangelegd, zodat je met een gerust hart kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van airco installatie

Een airco biedt tal van voordelen die je woon- en werkcomfort aanzienlijk verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van een airco:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over airco's installeren

Onze experts kunnen je adviseren over het beste type en model airco voor jouw specifieke behoeften. We houden rekening met factoren zoals de grootte van de ruimte, je gebruiksbehoeften en je budget.

De installatietijd varieert afhankelijk van de complexiteit van het systeem en de specifieke eisen van je situatie. We streven ernaar om de installatie zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De kosten variëren afhankelijk van het type airco en de omvang van de installatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, en we geven je een duidelijk overzicht van de kosten.

We raden aan om je airco minstens één keer per jaar te laten onderhouden om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft functioneren en om mogelijke problemen vroegtijdig te identificeren en te verhelpen.

Blogs

Interessante blogartikelen

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.