Coax

Een betrouwbare signaaloverdracht voor al jouw entertainmentbehoeften

Het belang van betrouwbare signaaloverdracht voor jouw entertainmentbehoeften is bij ons goed bekend. Of het nu gaat om tv-kijken, internetten of cameratoezicht, een goed functionerend coaxnetwerk is essentieel om ervoor te zorgen dat je altijd verbonden blijft.

Wat is Coaxkabel eigenlijk?

Coax, ook wel bekend als coaxiale kabel, is een type bekabeling dat wordt gebruikt voor het overbrengen van elektrische signalen. Het biedt een stabiele en betrouwbare verbinding, ideaal voor het leveren van tv-signalen, internet en cameratoezichtsystemen.

Wat we voor je kunnen doen

Advies en ontwerp

We ontwerpen een coaxnetwerk dat perfect past bij jouw entertainmentbehoeften.

Installatie

Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie van je coaxnetwerk.

Onderhoud en inspectie

We bieden periodieke controles en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw coaxnetwerk altijd in topconditie blijft.

Storingsdienst

Bij problemen staan we 24/7 voor je klaar om snel en efficiënt op te lossen.

Verschillende soorten coax-kabels

Er zijn verschillende soorten coax-kabels, elk met hun eigen toepassingen en voordelen. RG6-kabels zijn bijvoorbeeld ideaal voor televisiesignalen en satellietverbindingen dankzij hun lage signaalverlies en hoge afscherming. Voor digitale kabeltelevisie en internetverbindingen wordt vaak gebruikgemaakt van RG59-kabels, die flexibel en gemakkelijk te installeren zijn.

Voor speciale toepassingen, zoals camerabewakingssystemen, kunt u kiezen voor RG11-kabels die extra bescherming en grotere afstanden aankunnen. Welke kabel u ook nodig heeft, bij Tovenaar Techniek helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van Coax

Een coaxnetwerk biedt betrouwbare signaaloverdracht voor diverse toepassingen, zoals tv, internet en cameratoezicht. Het is duurzaam, eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende apparaten.

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over coax

Als je tv kijkt, internet gebruikt of cameratoezicht hebt, is een coaxnetwerk waarschijnlijk een goede keuze voor jouw situatie. We adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw behoeften.

  1. De installatietijd varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van de installatie. We streven ernaar om de installatie zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

  2.  

De kosten zijn afhankelijk van de specifieke eisen van jouw situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en we geven je een duidelijk overzicht van de kosten.

We raden aan om je coaxnetwerk regelmatig te laten inspecteren om ervoor te zorgen dat alles optimaal functioneert en voldoet aan de veiligheidsnormen. Jaarlijks onderhoud kan helpen om onverwachte storingen te voorkomen.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.