Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom voor iedereen die wat meer power nodig heeft

Krachtstroom is voor zowel bedrijven als particulieren van cruciaal belang. Of je nu zware machines in je werkplaats hebt staan, een bakkerij runt met grote ovens, een datacenter beheert, of een jacuzzi in je tuin hebt die wat extra power nodig heeft, een betrouwbare krachtstroominstallatie is essentieel om alles soepel en veilig te laten draaien.

Wat is krachtstroom eigenlijk?

Krachtstroom, of driefasenspanning, levert meer vermogen dan de standaard stroomvoorziening die je thuis hebt. Het is perfect voor apparatuur die veel energie nodig heeft, zoals industriële machines, grote ovens, maar ook voor luxe toepassingen zoals jacuzzi’s en laadpalen voor elektrische auto’s. Dit zorgt ervoor dat je apparatuur langer meegaat en efficiënter werkt.

 

Wat we voor je kunnen doen

Advies en inspectie

Onze ervaren technici adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw keuken en ontwerpen een kookgroepinstallatie die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Installatie

We zorgen voor een vakkundige installatie van je kookgroep, met gebruik van hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap.

Onderhoud en inspectie

Om ervoor te zorgen dat je kookgroep altijd optimaal blijft functioneren, bieden we periodieke onderhouds- en inspectiediensten aan.

Storingsdienst

Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan staan onze experts 24/7 voor je klaar om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Uw meterkast geschikt maken voor krachtstroom

Bij Tovenaar Techniek verzorgen we de benodigde aanpassingen in uw meterkast. Krachtstroom is ideaal voor zware elektrische apparaten zoals inductiekookplaten, warmtepompen of laadpalen voor elektrische auto’s. Onze experts controleren eerst of uw meterkast geschikt is voor een 3-fasen aansluiting. Vervolgens installeren we de juiste bedrading, automaten en aardlekschakelaars om de veiligheid en functionaliteit te garanderen.

We zorgen ervoor dat uw meterkast voldoet aan alle normen en regels, zodat u zonder zorgen gebruik kunt maken van krachtstroom. Neem contact op met Tovenaar Techniek voor een professionele en betrouwbare installatie.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van Kookgroep Installatie

Met een kookgroep installatie ben je verzekerd van voldoende elektriciteit voor je keukenapparatuur, wat resulteert in een efficiënte en veilige kookervaring. Hier zijn enkele voordelen:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over kookgroep installatie

Een kookgroep biedt een hogere stroomcapaciteit, speciaal ontworpen voor krachtige kookapparatuur zoals inductiekookplaten en ovens.

Ja, onze experts kunnen een kookgroep installeren in zowel nieuwe als bestaande keukens, mits de elektrische infrastructuur dit toelaat.

Ja, mits professioneel geïnstalleerd en onderhouden, voldoet een kookgroep aan alle veiligheidsnormen.

De duur van de installatie hangt af van de complexiteit van het project, maar meestal duurt het één tot enkele dagen.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.