Stopcontact aansluiten

Stopcontacten voor elke ruimte, thuis en op het werk

Het belang van voldoende en goed geplaatste stopcontacten is cruciaal, zowel thuis als op de werkplek. Of je nu bezig bent met het renoveren van je huis, een nieuwe werkruimte inricht, of gewoon een extra stopcontact nodig hebt op een handige plek, wij zorgen ervoor dat alles veilig en professioneel wordt geïnstalleerd bij Tovenaar Techniek.

Wat is belangrijk bij het aansuiten van stopcontacten?

Een goed geplaatste en veilige stopcontactinstallatie zorgt voor gemak en voorkomt overbelasting van je elektrische systeem. Of je nu extra stopcontacten nodig hebt in de keuken, de werkplaats, of voor je thuiswerkplek, wij adviseren je over de beste plaatsen en zorgen voor een nette en veilige installatie.

Wat we voor je kunnen doen

Advies en ontwerp

We geven je graag advies en ontwerpen een stopcontactopstelling die precies past bij jouw behoeften, zowel thuis als op het werk.

Installatie

We zorgen voor een nauwkeurige en zorgvuldige installatie van je stopcontacten, met hoogwaardige materialen.

Onderhoud en inspectie

We bieden periodieke controles en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat al je stopcontacten veilig en in topconditie blijven.

Storingsdienst

We staan 24/7 voor je klaar om problemen met stopcontacten snel en efficiënt op te lossen.

Extra stopcontact nodig? Zo breid je een bestaand stopcontact uit

Wil je een bestaand stopcontact uitbreiden? Bij Tovenaar Techniek helpen we je graag! Het is belangrijk om te zorgen voor voldoende capaciteit in de groepenkast voordat je begint. Schakel altijd de stroom uit en controleer met een spanningszoeker of het stopcontact spanningsvrij is. Gebruik een inbouwdoos om het nieuwe stopcontact te plaatsen en zorg ervoor dat alle bedrading correct is aangesloten.

Kies voor kwalitatieve materialen om de veiligheid te waarborgen. Als je twijfelt over de installatie, is het verstandig om onze professionele hulp in te schakelen. Met Tovenaar Techniek ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare uitbreiding van je stopcontacten.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van stopcontacten aansluiten

Het aansluiten van stopcontacten biedt verschillende voordelen die je leef- en werkomgeving handiger en veiliger maken. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over elektra renovatie

Een elektra renovatie is nodig als je elektrische systeem verouderd is, als je regelmatig elektrische storingen ondervindt, of als je de veiligheid en efficiëntie van je elektrische systeem wilt verbeteren.

De duur van een elektra renovatie hangt af van de omvang van het project, maar meestal duurt het enkele dagen tot een paar weken.

In de meeste gevallen kunnen we de renovatie uitvoeren zonder dat je je woning hoeft te verlaten, maar we zullen proberen eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Ja, we kunnen tijdens de renovatie ook extra stopcontacten, verlichting of andere elektrische voorzieningen installeren als dat nodig is.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.