Extra groep aanleggen

Meer flexibiliteit en veiligheid voor je elektrische installatie

Bij Tovenaar Techniek weten we dat het belangrijk is om voldoende capaciteit te hebben in je groepenkast voor al je elektrische apparaten. Als je merkt dat je huidige groepen overbelast raken of als je nieuwe apparatuur wilt toevoegen, kunnen wij je helpen met het aanleggen van een extra groep. Zo zorg je voor een veilige en efficiënte elektrische installatie.

Waarom een extra groep aanleggen?

Het aanleggen van een extra groep in je groepenkast voorkomt overbelasting en zorgt ervoor dat je elektrische apparaten veilig en betrouwbaar kunnen werken. Dit is vooral handig als je nieuwe apparaten wilt installeren, zoals een vaatwasser, wasdroger, of als je gewoon meer flexibiliteit wilt in je stroomverdeling.

Wat we voor je kunnen doen

Inspectie en ontwerp

Onze ervaren elektriciens komen langs om je huidige installatie te inspecteren. We kijken naar je energiebehoefte en adviseren je over de beste manier om een extra groep aan te leggen.

Ontwerp en planning

We ontwerpen een plan voor de extra groep die past bij jouw behoeften en voldoet aan de veiligheidsnormen. We zorgen voor een strakke planning, zodat de installatie soepel verloopt.

Installatie

Ons team van gekwalificeerde elektriciens zorgt voor een professionele installatie van de extra groep in je groepenkast. We werken snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk hinder hebt.

Certificering en keuring

Na de installatie zorgen we voor de nodige certificeringen en keuringen. Zo weet je zeker dat je nieuwe groep veilig en volgens de regels is aangesloten.

Profiteer van Extra Stroom

We beginnen met een grondige analyse van uw elektrische systeem om de juiste locatie en specificaties van de extra groep te bepalen. Vervolgens selecteren we hoogwaardige materialen en voeren we de installatie uit volgens de geldende normen en voorschriften.

Met een extra groep kunt u nieuwe apparatuur veilig en betrouwbaar aansluiten zonder het risico op overbelasting van uw elektrische systeem. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het aanleggen van een extra groep in uw woning of bedrijfspand. Bij Tovenaar Techniek zorgen we voor een veilige en efficiënte elektrische installatie die aan uw behoeften voldoet.

 

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van Extra Groep Aanleggen

Door een extra groep aan te leggen, verdeel je de belasting over je elektrische installatie en voorkom je overbelasting. Enkele voordelen zijn:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over extra groep aanleggen

Je hebt een extra groep nodig als je merkt dat je huidige groepen vaak overbelast raken of als je nieuwe apparaten wilt installeren die veel stroom verbruiken.

Het aanleggen van een extra groep is werk voor een gekwalificeerde elektricien om te zorgen dat het veilig en volgens de voorschriften gebeurt.

Het aanleggen van een extra groep duurt meestal een paar uur, afhankelijk van de complexiteit van de installatie.

De kosten variëren afhankelijk van je specifieke situatie. We geven je een duidelijke offerte na de inspectie en het adviesgesprek.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.