Installatiecheck

Uitgebreide installatiecheck

Bij Tovenaar Techniek bieden we een grondige en uitgebreide installatiecheck aan om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie optimaal functioneert en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen. Onze ervaren elektriciens voeren een gedetailleerde inspectie uit van alle elektrische componenten, bedrading, stopcontacten, schakelaars en groepenkasten in uw woning of bedrijfspand.

Tijdens de installatiecheck controleren we op mogelijke problemen zoals overbelasting, losse bedrading, verouderde apparatuur en andere veiligheidsrisico’s. We zorgen ervoor dat alle elektrische systemen correct functioneren en voldoen aan de geldende voorschriften en normen. Indien nodig adviseren we over eventuele verbeteringen of reparaties om de veiligheid en efficiëntie van uw elektrische installatie te optimaliseren.

Wat we voor je kunnen doen

Met onze volledige installatiecheck kunt u met een gerust hart vertrouwen op de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische systeem. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een professionele installatiecheck door onze deskundige elektriciens. Bij Tovenaar Techniek streven we naar een veilige en probleemloze werking van uw elektrische installatie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over een installatiecheck

Een installatiecheck is belangrijk om ervoor te zorgen dat je elektrische installaties veilig zijn en optimaal functioneren. Dit helpt om potentiële gevaren te voorkomen en storingen te minimaliseren.

We raden aan om ten minste eens in de vijf jaar een installatiecheck te laten uitvoeren, of vaker als je in een ouder huis woont of als je recent verbouwingen hebt uitgevoerd.

Tijdens een installatiecheck controleren we alle onderdelen van je elektrische systemen, inclusief bedrading, stopcontacten, schakelaars en de meterkast. We zoeken naar tekenen van slijtage, beschadigingen en andere potentiële problemen.

De kosten van een installatiecheck variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van je elektrische systemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.