Rookmelders

Zorg voor een veilige en beschermde omgeving

Bij Tovenaar Techniek begrijpen we hoe belangrijk het is om je huis of bedrijf goed te beveiligen tegen brand. Rookmelders spelen hierbij een cruciale rol. Ze waarschuwen je op tijd bij rookontwikkeling, zodat je snel kunt reageren en je gezin of medewerkers in veiligheid kunt brengen. Wij bieden professionele installatie en onderhoud van rookmelders om jouw veiligheid te garanderen.

Waarom rookmelders?

Rookmelders redden levens door je vroegtijdig te waarschuwen bij brand. Ze detecteren rookdeeltjes in de lucht en geven een luid alarm, zodat je direct actie kunt ondernemen. Het hebben van goed werkende rookmelders is niet alleen een verstandige keuze, maar vaak ook wettelijk verplicht in woningen en bedrijfsgebouwen.

Wat we voor je kunnen doen

Inspectie en advies

Onze ervaren elektriciens komen bij je langs om te beoordelen waar rookmelders het beste geplaatst kunnen worden. We geven advies over het type en aantal melders die je nodig hebt voor optimale veiligheid.

Ontwerp en planning

We ontwerpen een plan voor de installatie van rookmelders die perfect passen bij jouw woning of bedrijfspand. We zorgen ervoor dat alles voldoet aan de veiligheidsnormen en regelgeving.

Installatie

Ons team van gekwalificeerde elektriciens zorgt voor een professionele installatie van de rookmelders. We werken snel en netjes, zodat je direct beschermd bent.

Onderhoud en controle

We bieden ook onderhouds- en controlediensten aan om ervoor te zorgen dat je rookmelders altijd optimaal functioneren. Regelmatige checks zijn essentieel om de betrouwbaarheid te garanderen.

Soorten Rookmelders

Er zijn verschillende soorten rookmelders, zoals ionisatie-, foto-elektrische en gecombineerde rookmelders. Elk type heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende toepassingen in je huis of bedrijf.

Onderhoud van Rookmelders

Regelmatig onderhoud van rookmelders is essentieel voor hun betrouwbaarheid. Test de melders maandelijks en vervang de batterijen minstens één keer per jaar om ervoor te zorgen dat ze goed werken in geval van nood.

 

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van Rookmelders

Rookmelders bieden essentiële veiligheid voor jou, je gezin en je bezittingen. Hier zijn enkele voordelen:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over rookmelders

Rookmelders moeten op elke verdieping en in alle slaapkamers worden geplaatst. Wij adviseren je graag over de beste plekken in jouw huis of bedrijf.

Rookmelders moeten maandelijks worden getest om te controleren of ze goed werken. Wij kunnen dit onderhoud voor je verzorgen.

De meeste rookmelders gaan ongeveer 10 jaar mee. Daarna moeten ze worden vervangen om de veiligheid te garanderen.

Ja, rookmelders zijn verplicht in alle woningen en veel bedrijfsgebouwen volgens de Nederlandse wetgeving.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.