Laadpaal installatie

Laadpalen voor elektrische voertuigen, thuis en op het werk

Wij bieden betrouwbare installaties die perfect aansluiten op jouw behoeften, of je nu je elektrische auto thuis wilt opladen of laadmogelijkheden op de werkplek nodig hebt. Met onze expertise en efficiënte oplossingen zorgen we ervoor dat je altijd klaar bent om de weg op te gaan, met een volledig opgeladen batterij.

Waarom een laadpaal aanschaffen?

Met de opkomst van elektrische voertuigen is het belangrijk om een betrouwbare laadinfrastructuur te hebben. Een laadpaal thuis of op het werk biedt gemak en zekerheid, zodat je altijd met een volle batterij op pad kunt.

Wat we voor je kunnen doen

Advies en ontwerp

Onze ervaren technici adviseren je graag over de beste locatie en configuratie voor je laadpaal en ontwerpen een installatie die naadloos aansluit op jouw behoeften.

Installatie

We zorgen voor een professionele installatie van je laadpaal, met aandacht voor veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Onderhoud en inspectie

Om ervoor te zorgen dat je laadpaal altijd optimaal blijft functioneren, bieden we periodieke onderhouds- en inspectiediensten aan.

Storingsdienst

Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan staan onze experts 24/7 voor je klaar om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Laadpaal Aansluiten op de Meterkast

Het aansluiten van een laadpaal op de meterkast is een complexe taak die vaak de expertise van een professionele elektricien vereist. Onze specialisten zorgen voor de aanleg van de benodigde bekabeling en garanderen een veilige en efficiënte stroomvoorziening van de meterkast naar de laadpaal. Dit omvat ook het installeren van een extra aardlekautomaat en een aparte groep in de meterkast om de veiligheid te waarborgen en overbelasting te voorkomen.

Bij Tovenaar Techniek verzorgen wij de volledige installatie van uw laadpaal. Onze ervaren installateurs leggen de verbinding tussen de meterkast en het laadpunt en nemen alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige aansluiting voor uw laadpaal.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van Laadpaal Installatie

Met een laadpaal installatie thuis of op het werk geniet je van gemakkelijk en snel laden van elektrische voertuigen. Enkele voordelen zijn:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over laadpaal installatie

Ja, voor een laadpaal heb je een aparte aansluiting nodig die voldoende vermogen kan leveren.

Ja, wij kunnen laadpalen installeren in appartementencomplexen, mits er voldoende ruimte en elektrische capaciteit beschikbaar is.

De duur van de installatie hangt af van verschillende factoren, maar meestal duurt het één tot enkele dagen.

Ja, wij bieden ook oplossingen voor het installeren van laadpalen die gebruikmaken van zonne-energie.

Blogs

Interessante blogartikelen

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.