UTP

Jouw sleutel tot soepele communicatie

Een solide UTP-netwerk is essentieel voor soepele communicatie en gegevensoverdracht, ongeacht of het voor professionele toepassingen of thuisnetwerken is. Of je nu een klein kantoor hebt, thuis van streamingdiensten wilt genieten, of een bedrijfsnetwerk beheert, betrouwbare signaaloverdracht is cruciaal.

Wat is een UTP-kabel eigenlijk?

Een UTP-kabel ,waarbij ‘UTP’ staat voor de afkorting Unshielded Twisted Pair, is een veelgebruikte bekabelingstechnologie voor Ethernet-netwerken. Het bestaat uit verschillende draadparen die signalen overbrengen zonder externe interferentie, waardoor het ideaal is voor het verbinden van apparaten binnen een netwerk.” Voordelen van UTP

Wat we voor je kunnen doen

Advies en ontwerp

We bieden deskundig advies en ontwerp van UTP-netwerken die voldoen aan jouw specifieke behoeften en budget.

Installatie

Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige installatie van UTP-bekabeling, met aandacht voor efficiëntie en betrouwbaarheid.

Onderhoud en inspectie

We bieden regelmatig onderhoud en inspectie van UTP-netwerken om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd optimaal presteren en veilig blijven.

Storingsdienst

Onze storingsdienst staat 24/7 voor je klaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat je netwerk zo min mogelijk downtime heeft.

Verschillende soorten UTP-kabels

Er zijn verschillende soorten UTP-kabels, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. Cat5e-kabels worden vaak gebruikt voor standaard netwerkverbindingen en ondersteunen snelheden tot 1 Gigabit per seconde. Voor hogere snelheden en betere prestaties is er Cat6-kabel, die geschikt is voor snelheden tot 10 Gigabit per seconde.

Als u nog hogere snelheden nodig heeft, kunt u kiezen voor Cat6a-kabels, die ook geschikt zijn voor 10 Gigabit per seconde, maar met betere prestaties over langere afstanden en met minder interferentie. Welke kabel u ook nodig heeft, bij Tovenaar Techniek helpen we u graag bij het kiezen van de juiste UTP-kabel voor uw netwerkbehoeften.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van UTP

UTP biedt diverse voordelen die bijdragen aan een betrouwbaar en efficiënt netwerk. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van UTP

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over UTP

Als je apparaten binnen een netwerk met elkaar wilt verbinden, is UTP-bekabeling vaak de meest geschikte oplossing. Neem contact met ons op voor advies op maat.

De installatietijd hangt af van de omvang van het netwerk en de complexiteit van de installatie. We streven ernaar om de installatie zo snel mogelijk en met minimale verstoring uit te voeren.

De kosten variëren afhankelijk van de omvang van het netwerk en de specifieke eisen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en een duidelijk overzicht van de kosten.

We raden aan om regelmatig onderhoud en inspectie uit te laten voeren om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en te verhelpen. Neem contact met ons op voor een onderhoudsplan op maat.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.