Noodverlichting

Zorg voor veiligheid in noodsituaties

 Noodverlichting speelt een cruciale rol bij het veilig evacueren van gebouwen wanneer de stroom uitvalt. Of het nu gaat om een woning, kantoor of bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat je noodverlichting goed functioneert en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Waarom noodverlichting?

Noodverlichting helpt je om snel en veilig een gebouw te verlaten tijdens een stroomuitval of andere noodsituatie. Het zorgt ervoor dat vluchtwegen duidelijk verlicht zijn en voorkomt paniek. Bovendien is noodverlichting vaak wettelijk verplicht in publieke en commerciële gebouwen om de veiligheid van iedereen te waarborgen.

Wat we voor je kunnen doen

Inspectie en advies

Onze ervaren elektriciens komen bij je langs om je huidige installatie te inspecteren en te beoordelen waar noodverlichting nodig is. We geven advies over het type en aantal lampen die je nodig hebt voor optimale veiligheid.

Ontwerp en planning

We ontwerpen een plan voor de installatie van noodverlichting die past bij jouw specifieke situatie. We houden rekening met de indeling van je gebouw en zorgen dat alles voldoet aan de veiligheidsnormen en regelgeving.

Installatie

Ons team van gekwalificeerde elektriciens zorgt voor een professionele installatie van de noodverlichting. We werken snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt en direct veilig bent.

Onderhoud en controle

We bieden ook onderhouds- en controlediensten aan om ervoor te zorgen dat je noodverlichting altijd optimaal functioneert. Regelmatige checks zijn essentieel om de betrouwbaarheid te garanderen.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van Noodverlichting

Noodverlichting zorgt voor veiligheid en gemoedsrust in noodsituaties. Enkele voordelen zijn:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over noodverlichting

Noodverlichting moet worden geplaatst bij vluchtwegen, nooduitgangen, trappenhuizen en andere kritieke punten in je gebouw. Wij adviseren je graag over de beste plekken.

Noodverlichting moet maandelijks worden getest om te controleren of alles goed werkt. Wij kunnen dit onderhoud voor je verzorgen.

Noodverlichtingssystemen gaan meestal 3 tot 5 jaar mee, afhankelijk van het type en de omstandigheden. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur.

Ja, noodverlichting is verplicht in de meeste publieke en commerciële gebouwen volgens de Nederlandse wetgeving. Het zorgt voor een veilige evacuatie in noodsituaties.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.