Zonnepanelen aansluiten

Zonnepanelen zijn een duurzame investering

Zonnepanelen zijn fantastisch om groene energie op te wekken en je impact op het milieu te verminderen. Bij ons kun je terecht voor professionele installaties van zonnepanelen, zowel voor particuliere woningen als bedrijfspanden.

Waarom zonnepanelen installeren?

Zonnepanelen stellen je in staat om je eigen energie op te wekken, waardoor je minder afhankelijk wordt van traditionele energieleveranciers en je energierekening kunt verlagen. Bovendien draag je bij aan een schonere en duurzamere toekomst.

Wat we voor je kunnen doen

Advies en ontwerp

Onze deskundige adviseurs helpen je bij het kiezen van de juiste zonnepanelen en ontwerpen een installatie die past bij jouw energiebehoeften en budget.

Installatie

Ons team van ervaren installateurs zorgt voor een vakkundige en efficiënte installatie van je zonnepanelen, met minimale verstoring van je dagelijkse activiteiten.

Onderhoud en inspectie

We bieden periodiek onderhoud en inspectiediensten aan om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen optimaal blijven presteren en hun maximale levensduur behouden.

Storingsdienst

Mocht er een storing optreden, dan staan onze experts klaar om het probleem snel en professioneel op te lossen, zodat je weer kunt genieten van de voordelen van zonne-energie.

Installatie van de omvormer

De omvormer moet op een geschikte plaats worden geïnstalleerd. Een string-omvormer moet bijvoorbeeld op een goed geventileerde locatie hangen om oververhitting te voorkomen, wat de prestaties kan beïnvloeden. Micro-omvormers worden meestal buiten, direct achter de zonnepanelen op het schuine dak geplaatst, waar ze automatisch goed geventileerd zijn.

String-omvormers worden vaak op zolders, in technische ruimtes zoals een schuur of garage, of soms in de kelder geïnstalleerd. Een afgesloten meterkast is echter niet ideaal. Voor elke string-zonnepaneel lopen er twee DC-kabels van het paneel naar de omvormer, en één AC-kabel van de omvormer naar de meterkast, via een aardlekautomaat en een vrije groep. Bij micro-omvormers wordt de stroom op het dak al omgevormd en loopt er slechts één AC-kabel naar de meterkast. Onze installateurs zorgen ervoor dat uw omvormer optimaal presteert, zodat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt.

Geschikt voor alle elektra werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat onze klanten ervaren

Roel Berends
Roel Berends
2024-05-27
Zeer correcte service, zowel van tevoren als tijdens de klus. Bovendien ....Tovenaar Techniek was de enige die op mijn Werkspot verzoek reageerde met een gedetailleerde offerte. De rest kwam óf met een offerte zonder enige specificatie óf zelfs met een appje "ik kan het morgen direct doen voor € 600,--. Ik kan Tovenaar Techniek van harte aanbevelen.
Negina Hamidy
Negina Hamidy
2024-05-14
Vriendelijk bedrijf, weet wat ze zeggen, duidelijk advies gegeven en de elektra renovatie van onze huis, hebben ze hartstikke netjes uitgevoerd.
Sander
Sander
2024-05-08
Afgelopen week de groepen kast laten vervangen door hun. Hierbij de overstap gemaakt van 1 fase naar 3fase. Goed en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs. Blij mee.
TheYkkie
TheYkkie
2024-04-24
Snel en vakkundig zijn werk gedaan. Vriendelijke jongen!
Riyaz van Wegberg
Riyaz van Wegberg
2024-04-24
Snel een afspraak kunnen maken had alles paraat en voor een redelijke bedrag geholpen. Vriendelijke serices
Judith G
Judith G
2024-04-24
Werkt heel netjes en is heel vriendelijk. Echt aan te bevelen!
S S
S S
2023-12-30
Tovenaar Techniek levert magische technische dienstverlening. Responsieve klantenservice, diepgaande kennis, efficiëntie en transparantie maken hen een topkeuze. Vijf sterren!
Manu Kramer
Manu Kramer
2023-09-27
Snel en professioneel. Goed gedaan wat er werd gevraagd
Liek Haan
Liek Haan
2023-09-12
Goede en snelle service bedrading van boot 12 volt prima aangelegd en meneer had zich extra goed ingelezen over 12 volt bedrading. was netjes op tijd en zeer vriendelijk .Een echte aanrader ! wij blijven zeker klant.
Jay R
Jay R
2023-09-10
Wat een topbedrijf! Als het kon had ik 10 sterren gegeven! Ben super goed geholpen, heeft alles uit de kast gehaald om de problemen die we hadden te verhelpen. Hij heeft daar zelfs zijn vrije avonden voor opgeofferd. Klussen voor in de toekomst is dit mijn vaste contactpersoon. Betrouwbaar, komt met oplossingen, geeft goed advies en legt alles goed uit en stopte pas tot we tevreden waren. Nogmaals bedankt!! 👍

Waarom kiezen voor Tovenaar Techniek?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde elektriciens ben je verzekerd van vakmanschap en kennis.

Klantgericht: We luisteren naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij jouw bedrijfs- of thuissituatie.

Veiligheid voorop: We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze installaties betrouwbaar en veilig zijn..

Voordelen van Zonnepanelen Installatie

Met zonnepanelen geniet je van schone, hernieuwbare energie en bespaar je op je energierekening. Hier zijn enkele voordelen:

Werkwijze

Ontdek hoe we te werk gaan

1. Telefonisch contact

2. Offerte opstellen

3. Akkoord

4. Opdracht uitvoeren

Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen over zonnepanelen installeren

Het aantal benodigde zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, waaronder je energieverbruik, beschikbare dakruimte en de oriëntatie van je dak. Onze experts kunnen je hierbij adviseren.

Ja, zonnepanelen kunnen nog steeds efficiënt energie opwekken als ze op een dak met een andere oriëntatie worden geplaatst, maar de opbrengst kan iets lager zijn.

De installatietijd varieert afhankelijk van de omvang van het project, maar een typische installatie duurt meestal enkele dagen.

Zonnepanelen hebben een levensduur van 25 jaar of langer en vereisen minimaal onderhoud gedurende deze periode.

Blogs

Interessante blogartikelen

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.