Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Bij Tovenaar Techniek bieden we een verschillende elektrische diensten aan. Of je nu een nieuw stopcontact nodig hebt, je groepenkast moet worden vervangen, of zelfs als je een compleet nieuwe elektrische installatie nodig hebt, wij kunnen je helpen.

Als je een afspraak wilt maken, is dat super makkelijk! Je kunt gewoon even bellen, een e-mail sturen of het offerte formulier op onze website invullen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen van een afspraak die past bij jouw agenda

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze elektriciens zijn niet alleen super ervaren, maar ze zijn ook echt gepassioneerd over wat ze doen. Bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit werk en een vriendelijke, betrouwbare service.

We bedienen klanten in Zuid-Holland, van Den Haag tot Rotterdam, en overal daar tussenin. Dus of je nu in een drukke stad woont of in een rustiger gebied op het platteland, we komen graag naar je toe om je te helpen met al je elektrische behoeften.

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek. In geval van spoedgevallen kunnen wij doorgaans binnen een uur ter plaatse zijn om het probleem op te lossen.

Voorwaarden & garantie

Ja, wij bieden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden.

Ja, wij bieden spoedservice voor dringende elektrische problemen. Neem direct contact met ons op voor assistentie bij noodgevallen.

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan het inroepen van de garantie voor problemen die binnen de garantieperiode vallen en het resultaat zijn van onze werkzaamheden.

Als u een afspraak wilt annuleren of wijzigen, neem dan tijdig contact met ons op om een nieuwe datum te plannen. Indien u niet tijdig annuleert, zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Onze werkzaamheden

Ja, wij voeren zowel grote als kleine elektrische reparaties uit om ervoor te zorgen dat uw elektrische systemen optimaal functioneren.

 Ja, wij bieden volledige installatie- en onderhoudsdiensten voor zonnepanelen om uw woning of bedrijf van duurzame energie te voorzien.

Ja, wij kunnen laadpalen installeren voor elektrische voertuigen thuis, op het werk of op openbare locaties.

Ja, wij kunnen elektrische renovaties uitvoeren om verouderde elektrische systemen te upgraden en te moderniseren voor betere prestaties en veiligheid.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het vervangen en vernieuwen van groepenkasten om te voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en uw elektrische behoeften.

Tarieven & betalingen

 Nee, onze offertes zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten. U ontvangt een duidelijke en gedetailleerde kostenopgave.

Wij accepteren diverse betaalmethoden, waaronder bankoverschrijving, contant en pinbetalingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze betalingsmogelijkheden.

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het online aanvraagformulier op onze website.

Bij een stroomstoring raden we aan om eerst de zekeringkast te controleren en te zorgen dat er geen geblazen zekeringen zijn. Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met Tovenaar Techniek.

Ja zeker, Tovenaar Techniek staat altijd voor u klaar en biedt een 24/7 storingsdienst voor elektrische problemen aan. Bel ons op elk moment van de dag of nacht voor dringende assistentie.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.